Garderob Arkon S, Arkon S, lis votan | Vellea Home
Arkon S

Garderob , lis votan

Garderob Arkon S 1
Garderob Arkon S 1_thumb
37882 L
22866 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Garderob Arkon S
Model garderobi universal me dyer rrëshqitëse
Përmasa:  L117 B58 H185 cm.
Korpus dhe dyer: Melaminë e lustruar
*këmbë të rregullueshme për nivelim preçiz
Garderobët me dyer rrëshqitëse janë cilësi e vërtetuar, gjë e cila bën praninë e tyre thuajse të detyrueshme në shtëpinë bashkëkohore. Garderobët e serisë Arkon Standart S janë të përpunuar për ngarkim të vazhdueshëm gjatë përditshmërisë. Materialet nga të cilat përbëhen dhe konstrukti stabil i bën jashtëzakonisht të qëndrueshëm dhe rezistentë. Përparësia e tyre kryesore është që mund të kurseni hapësirë dhe energji kur ta përdorni. Hapësira e brendshme është e organizuar në mënyrë të tillë që tiu lehtësojë sistemimin dhe mbajtjen e rrobave dhe çarçafëve në pamjen e tyre më të mirë. Pllakat prej novopane të lustruar të cilat përdoren për përpunimin e këtij produkti janë me origjinë të çertifikuar dhe cilësi, e cila u përgjigjet standarteve të larta europiane për ekologji dhe siguri. Të gjithë elementët lidhës të nevojshëm dhe skema e montimit janë të futura në paketimin e produktit.

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 5

Paketa 1: 186/59,5/4,5 cm., pesha 24,2 kg.
Paketa 2: 183/50,3/4 cm., pesha 15,9 kg.
Paketa 3: 183/62/4,5 cm., pesha 20,2 kg.
Paketa 4: 123/60/5 cm., pesha 20,5 kg.
Paketa 5: 19/12/8 cm., pesha 0,83 kg.

Të para së fundmi

Na ndiqni