Dollap vitrine Modiliani, Modiliani, Silk + lis evok | Vellea Home
Modiliani

Dollap vitrine , Silk + lis evok

Dollap vitrine Modiliani 1
Dollap vitrine Modiliani 2
Dollap vitrine Modiliani 3
Dollap vitrine Modiliani 4
Dollap vitrine Modiliani 1_thumb
Dollap vitrine Modiliani 2_thumb
Dollap vitrine Modiliani 3_thumb
Dollap vitrine Modiliani 4_thumb
9208 L
6613 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

Dollap vitrine Modiliani

·         Përmasa: L35 B35 H100 cm.

·         Korpus: melaminë e lustruar

·         Dekor: Silk + lis evok

·         Dyer: melaminë, xham

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

Numri i paketave: 3

Paketa 1: 110/46/6 cm., pesha 11,5 kg.

Paketa 2: 40/40/11 cm., pesha 7,5 kg.

Paketa 3: 20/15/10 cm., pesha 0,55 kg.

 

Të para së fundmi

Na ndiqni