Dollap Nekso 1, Nexo 1, Lis artisan + i bardhë | Vellea Home
Nexo 1

Dollap , Lis artisan + i bardhë

Dollap Nekso 1 1
Dollap Nekso 1 2
Dollap Nekso 1 3
Dollap Nekso 1 1_thumb
Dollap Nekso 1 2_thumb
Dollap Nekso 1 3_thumb
19282 L
14893 L*
*Me kartë VelleaHome

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

Dorëzim : 15 ditë

·         Përmasa:  L84 B40 H134 cm.

·         Korpus: Melaminë e lustruar

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

 Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në dëmtimin e cilësisë dhe pamjes të mobiljeve. Vendosni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Ky lloj dëmtimi në produkt NUK MBULOHET nga garancia e tyre.

 

 

Të para së fundmi

Na ndiqni