Divan kënd i zgjerueshëm Vermon, Vermon, kaf i errët | Vellea Home
Vermon

Divan i zgjerueshëm , kaf i errët , i djathtë

Divan kënd i zgjerueshëm Vermon 1
Divan kënd i zgjerueshëm Vermon 2
Divan kënd i zgjerueshëm Vermon 1_thumb
Divan kënd i zgjerueshëm Vermon 2_thumb
180394 L
Ulje -29%
126751 L

Produkti nuk ka mundësi korrigjimi sipas dëshirës të klientit.

I djathtë

Dorëzim : 15 ditë

Seri ekskluzive e divanëve me dizajn gjerman dhe shumë cilësorë të krijuar për Mobileri Vellea Home.

·         Përmasa: L280 B228 H93 cm.

·         Hapësirë për të fjetur: 120/200 cm.

·         Tapiceri/mbushje: bazament i tapicerisë – susta dhe rripa

·         Përparësi: funksion gjumë – tërhiqet nëndysheku, arkë

 

Vëmendje!

Ka mundësi të ketë devijime ose mospërputhje të ngjyrave të copave ose dekoreve të ndryshme nga ato që shikoni në ekranin e pajisjes tuaj.

SHPAKETIMI Kur shpaketohet një mobilje e tapicuar nuk sygjerojmë përdorimin e instrumentave TË MPREHTË DHE PRERËS, për shkak të mundësisë të prerjes të copës dhe tapicerisë.

Ekspozimi i zgjatur në diell mund të çojë në ndryshimin e cilësisë dhe pamjes të copës. Vendoni mobiljet në një largësi JO MË PAK se 50 cm. nga çdo lloj njësie ngrohjeje ose burimi nxehtësie.

Numri i paketave:  2

Paketa 1: 100/226/50 cm., pesha 73 kg.

Paketa 2: 186/100/62 cm., pesha 67 kg.

Produkte të ngjashme
Të para së fundmi

Na ndiqni